всеукраинский информационно-аналитический журнал, посвященный вопросам оптимизации логистических процессов
Новости О журнале Подписка Реклама Доска объявлений
Контакты Партнеры
 

 
 
Свежий номер
Архив
Электронная версия

Письмо редактору
Фоторепортажи
Реклама на сайте


Тема для обсуждения

Авторам
Приглашаем к сотрудничеству



10 октября 2019
Оптимальная маршрутизация для доставки стройматериалов
Доставка стройматериалов является, пожалуй, наиболее сложной для маршрутизации, и связанно это прежде всего с тем, что доставляемая продукция имеет различные характеристики по весу и объему.
Подробнее

15 марта 2019
Ирина Новикова – новый Генеральный директор «GEFCO Украина»
Группа GEFCO сообщает о назначении Ирины Новиковой на должность Генерального директора «GEFCO Украина».
Подробнее

13 марта 2019
ZAMMLER GROUP святкує 12-річчя!
Сьогодні виповнюється 12 років українській логістичній компанії ZAMMLER! Компанії, яка першою з вітчизняних логістів почала надавати послуги фулфілмента і першою вийшла на міжнародні ринки!
Подробнее
НОВОСТИ


15 августа 2016
«Нова пошта» будує мережу велопарковок для клієнтів

«Нова пошта» взялася до будівництва зручної інфраструктури для клієнтів, що люблять кататися на велосипедах. Компанія вже облаштувала понад 400 паркувальних місць поруч із 150 відділеннями у 7 містах України - Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Полтаві та Запоріжжі. До кінця серпня ще близько 50 паркувальних стійок з'являться біля десятка відділень «Нова пошта» в цих містах. У інших містах поява велопарковок залежатиме від попиту на них серед клієнтів-шанувальників роверів.

Мережа парковок стала найбільшою в Україні серед створених коштом приватного бізнесу.  Дизайн та спосіб облаштування парко місць розроблено у співпраці з Асоціацією велосипедистів Києва. Вже з 20 серпня інформацію про них буде включено до загальної карти мережі «Нова пошта» на сайті компанії. Бюджет проекту в компанії не розголошують, однак називають «помірним».

«Нова пошта» також залучила велосипедистів з усієї країни до участі у велопробігу «Велика країна на великах», що має на меті привернути увагу міських громад та бізнесу до розвитку національної велоінфраструктури. Велопробіг охопить міста, де вже можна скористатися парковками. 6 серпня він стартував у Полтаві. Маршрут полтавчан містом включив у себе зупинку біля оснащеного паркомісцями відділення «Нова пошта», звідки велосипедисти переслали естафету - прапор пробігу - до Дніпра.

13 серпня до ініціативи долучилися дніпряни. Далі графік пробігів виглядатиме так: 20 серпня - Одеса, 27 серпня - Львів, 3 вересня - Харків, 10 вересня - Київ.

«Побудова мережі велопарковок біля точок обслуговування клієнтів - це прояв солідарності з українцями, які прагнуть мати у своїх містах зручну велосипедну інфраструктуру. Ми запрошуємо всіх охочих приїздити до наших відділень на роверах і долучатися до велопробігів. Наша ініціатива доводить: ефективна взаємодія між бізнесом та громадами у справі велоінфраструктури можлива, і її варто налагоджувати у всіх містах України», - прокоментувала PR директор «Нова пошта» Лілія Загребельна.

Долучитися до акції можуть тільки люди, у яких є власні велосипеди, «Нова пошта» не займається велопрокатом і не розглядає це питання.

Просмотреть архив новостей






Версия для печати  
На первую страницу  
Контактная информация  


 
Логин  
Пароль
Регистрация
Забыли пароль?
Вы не авторизированы,
пройдите авторизацию
Логистический оператор
Транспортные биржи
Таможенные брокеры